Verrast door het plot
De huisarts van @ingespaan is een psychologische thriller die onder je huid kruipt. Inez is pas gescheiden en heeft een zoontje. Ze krijgt de kans om de huisarts praktijk over te nemen als haar voorganger op pensioen gaat. Helaas zien de dorpsbewoners Inez niet graag komen. Als er enkele inwoners van het dorpje sterven kijkt iedereen al snel naar die nieuwe huisarts. Inez zet, samen met haar collega Thijs, alles op alles om achter de waarheid te komen.
De schrijfstijl van Inge Spaan is vlot leesbaar. Dankzij de verschillende pov's, korte hoofdstukken en flashbacks krijg je als lezer hier en daar al een korreltje toegeworpen om, samen met Inez, achter de waarheid te komen.
De dader had ik uiteindelijk niet geraden dus ik was wel verrast door het plot. Ik was in een andere richting aan het kijken. Ik heb erg genoten van dit boek, ik wou steeds blijven verder lezen, ook al had ik maar heel eventjes tijd. Dus als je op zoek bent naar een spannende psychologische thriller, dan kan deze op je lijstje!