Advertentie

Voor de leesclub mocht ik dit boek lezen en ik moet zeggen Wendy heeft alweer een geweldig boek afgeleverd.

Het verhaal gaat over Jelle en Sophie, beide komen al eerder kort aanbod in het boek Baguette voor twee met jam.
Sophie is al verliefd op Jelle zolang ze zich kan herinneren, nadat ze op een avond samen in bed belanden laat Jelle niks meer van zich horen en hebben ze geen contact meer. Jaren later raken ze per toeval samen ingesneeuwd in een skihut. Omdat ze zijn afgesloten zijn van de buitenwereld komen er ineens geheimen aanbod die niemand had zien aankomen.

Door de vlotte schrijfstijl van Wendy is het boek fijn om te lezen. Ook de hoofdstukken hebben de perfecte lengte, het is heel moeilijk om te zeggen 'nog een hoofdstuk en dan stop ik' :)

Ook beschrijft Wendy de omgeving tot detail daardoor leest het boek net als een film.
Natuurlijk werden ook de karakters tot in detail omschreven waardoor ik mij heel goed kon inleven.

Naast de verschillende emotionele scènes komen er ook een aantal 'steamy' scènes aanbod. Dit zorgt voor een fijne afwisseling. De emotionele stukken in het boek worden realistische omschreven en hebben veel diepgang. Bij sommige stukken heb ik het toch even moeilijk gehad, een zakdoekje is geen overbodige luxe.

Ondanks dat Jelle en Sophie al aanbod komen in Baguette met jam voor twee zijn beide boeken los van elkaar te lezen. Maar aangezien Nate en Lize (hoofdpersonen in Baguette met jam voor twee) ook een rol spelen in dit boek zou ik eerst dat boek lezen en daarna pas deze.

Kortom Leven met een leugen is een heerlijke feelgood met de nodige diepgang. Een echte aanrader voor iedereen! Lees vooral ook al haar andere boeken want ook die zijn geweldig.

Daarom krijgt het boek van mij 5 ***** welverdiende sterren.

Reacties op: Alweer een heerlijke feelgood!!

122
Leven met een leugen - Wendy Brokers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker