Informatief en leuk
Mijn eerste weetjesboek: dinosaurussen
“Hoe lang was de diplodocus? Ongeveer 30 meter, even lang als een flatgebouw hoog is.”
Synopsis:
Beantwoord de vragen, observeer en doe mee...
De reeks ‘mijn eerste weetjesboek’ is bestemd voor alle leergierige kinderen!
Dit boek is met recht een ietwat anders informatief boek dan de andere informatieve boeken die je doorgaans tegenkomt.
Kinderen worden uitgedaagd om de vragen te lezen, erover na te denken en tot een antwoord te komen. Waarbij het vooral meerkeuzevragen zijn die worden gesteld. Het antwoord op de vraag wordt op de volgende bladzijde uitgewerkt door middel van een informatieve tekst die zeer duidelijk ondersteund wordt door illustraties.
De vragen worden afgewisseld met doe-opdrachten waarbij kinderen worden uitgedaagd kritisch te kijken.
Naast de waardevolle informatie die veel (jonge) kinderen graag weten over dinosaurussen zorgt de afwisseling ook voor een mooie balans.
Kortom een boek wat zorgt voor uren lees- en kijkplezier waardoor je een expert wordt op het gebied van dinosaurussen.
Synopsis:
Beantwoord de vragen, observeer en doe mee...
De reeks ‘mijn eerste weetjesboek’ is bestemd voor alle leergierige kinderen!