Een gemiste kans.

Magalie Bonnet 04 januari 2026
Madison March is een bekende influencer en ze leidt het perfecte leventje op een ranch in Montana. Haar man Michael staat aan het hoofd van de ranch en heeft alle touwtjes zeer stevig in handen.
Regelmatig post ze idyllische plaatjes met zijzelf en de 4 kinderen in de hoofdrol. Madison belichaamt de ultieme 'tradwife' met verve. Ze heeft een klein leger aan personeel in dienst om steeds de mooiste scènes vast te leggen.
Maar het is niet al goud dat blinkt en gaandeweg komen we er achter dat er een grote, duistere keerzijde aan deze medaille vasthangt.
In nagenoeg elk personage schuilt er een donker geheim en iedereen doet zijn uiterste best om de stinkende potjes gesloten te houden. Maar het wordt snel duidelijk dat dit niet eeuwig houdbaar en leefbaar is. Wie barst er eerst?

Child doet een poging om met haar verhaal het midden te houden tussen een psychologische thriller en een domestic noir. Telkens vallen kleine puzzelstukjes in elkaar en tot halverwege het boek wordt de spanning best aardig opgebouwd. De tweede helft van het boek wordt helaas gekenmerkt door een steeds toenemende ongeloofwaardigheid. De verhaallijnen zijn overdreven en het potentieel van de plottwists wordt daardoor erg uitgehold.
Ik catalogeer het boek onder de noemer 'een gemiste kans'.

Meer recensies van Magalie Bonnet