Wankel plot
Scarred is bij lange na niet zo sterk als Hooked, echt totaal niet.
Ik bedoel, Hooked had zeker zijn gebreken en was absoluut geen meesterwerk, maar het had een bepaalde charme. De dark vibes werkten, en over het algemeen zat het verhaal goed in elkaar.
Scarred daarentegen lijdt onder een wankel plot dat sterk leunt op het feit dat de FMC nou ja… een beetje dom is. Sara is gewoon niet zo boeiend. Wendy was dat ook niet echt, maar in Hooked hing het plot niet af van haar domme beslissingen. Hier ontwikkelt alles zich veel te snel en voelt het gehaast, vooral richting het einde, waar complete hoofdstukken voorbij vliegen en de tijdsprongen alle kanten op gaan alsof het niets is.
Veel personages voelen ook erg eendimensionaal aan, vooral de schurken, die bijna karikaturaal overkomen; slecht puur om het slecht zijn.
Dat gezegd hebbende, er is dark romance, en dat aspect heb ik wel genoten. Ik heb mensen zien klagen over hoe bezitterig en gewelddadig Tristan is, en dan vraag ik me eerlijk gezegd af: waarom lees je dan überhaupt dark romance?
Al met al heb ik dit in één zit uitgelezen, dus het wist me wel bezig te houden. Toch kan ik niet anders dan een beetje teleurgesteld zijn dat het voor mij niet het niveau van Hooked wist te halen.