Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Drie sterren en een beetje misselijk

Beter dan Hunting Adeline, maar nog steeds niet iets wat ik goed zou noemen. Dit boek is voor lezers die de Cat and Mouse-duologie hebben uitgelezen en meer wilden weten over Molly, het meisje dat haar dagboek achterliet in het landhuis.

Molly is om wat voor reden dan ook een veel prettiger personage om over te lezen dan Adeline. Ik vond haar een stuk makkelijker om me mee te identificeren, en haar achtergrondverhaal is oprecht beklemmend en tragisch. Cage voelt als MMC een beetje als een afgeleide van Zade, maar ik had geen hekel aan hem. Hun connectie neigt duidelijk naar insta-love, maar dat is te verwachten in een korter boek en stoorde me niet al te veel.

Wat betreft het plot; dat is er eigenlijk niet echt. We krijgen gefragmenteerde inkijkjes in Molly’s verleden en heden, en hoewel ik haar verleden persoonlijk interessanter vond, is dat puur een kwestie van voorkeur. Naast die inkijkjes krijgen we een berg smut, wat helemaal in lijn ligt met H.D. Carlton. Ik zal niet zeggen dat ik het slecht vond, maar ik zeg wel dat sommige scènes me licht misselijk maakten door de… unieke… omgeving. Ja. Laten we het daar maar bij houden.

Al met al: drie sterren. Niet verschrikkelijk, maar ook niet goed.

Meer recensies van magicalbookishness

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.