onsamenhangend verhaal

De soes 01 februari 2023
van een verhaal over James Bond, verwacht je op zijn minst dat James Bond erin voorkomt. ik denk dat zijn naam welgeteld een keer of 10 gevallen is maar het hele personage is niet in het boek voorgekomen. Nu staat op de kaft ook vermeld dat james Bond vermist is, dus daar is geen letter aan gelogen.

het boek zelf zal geen prijzen gaan pakken want daarvoor is het verhaal te mager en te omsamenhangend geschreven; als je de eerste bladzijde al een aantal maal moet leen om te begrijpen wat er nu precies staat dan sta je als schrijver al met een nul achter.. Gaandeweg het verhaal werd de achterstand alleen maar groter en dat is jammer want het had zo leuk kunnen zijn.

de nu opgevoerde double 00 agenten missen de finesse en allure van James Bond. dit boek is de eerste van een trilogie, maar ik vrees dat ik niet verder ga komen dan dit verhaal want het is een gemiste kans.

Meer recensies van De soes