leuke vakantielectuur
Ok, ik beken. Ik heb Emily in Paris een beetje voor me uitgeschoven omdat ik dacht dat het niks voor mij zou zijn.
Tot… ik begon te lezen. Het boek is echt leuk, vlot en met humor op een erg leuke manier. Emily die met haar Amerikaanse achtergrond naar Parijs en naar de Franse gewoontes kijkt en daarmee de Parijzenaars een beetje op haar hals haalt. Hoewel zij echt moeite doet om niemand te veroordelen, zijn haar nieuwe collega’s niet van plan om het haar makkelijk te maken.
Emily haar Parijse droom wordt een beetje doorprikt maar anderzijds blijft ze echt super positief ingesteld. Ongelooflijk hoe ze telkens de norse Parijzenaars trotseert en ze ook af en toe laat ontdooien. Gelukkig ontmoet ze ook mensen waar ze meteen een leuke klik mee heeft zodat ze haar frustraties ook een beetje opzij kan zetten.
Verwacht geen hoogstaande lectuur maar een leuk tussendoortje met Parijs op de achtergrond (of voorgrond). En ik heb er best wel van genoten dus nu ben ik ook wel benieuwd naar de serie.