Een heerlijk spannend boek. Blij verrast maar ook weer niet want in ken de schrijfstijl van deze auteur Hanneke Meier - Auteur.

Marijo Bakker 23 augustus 2025

Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Verschijningsdatum : augustus 2025
Thema : Thriller / spannende fictie

Die boek heb ik gekregen als recensie exemplaar van De Crime Compagnie in ruil voor mijn eerlijke mening. Maar dat staat natuurlijk buiten kijf. Heel hartelijk dank voor dit exemplaar.

Achterflap.
Noa groeit samen met haar oudere zus Diede op in een ogenschijnlijk gelukkig gezin. Maar haar moeders obsessie voor perfectie drukt een stempel op haar jeugd.
Jaren later runt Noa samen met haar moeder een exclusieve tweedehandswinkel. Wanneer haar moeder moet revalideren na een ongeluk, moet Noa het bedrijf draaiende houden. Haar wereld staat op zijn kop wanneer ze een mysterieus briefje vindt. Al snel ontdekt ze dat niets in haar leven is wat het lijkt. Wat gebeurt er als de façade van perfectie begint af te brokkelen?

De cover:
Een prachtige cover die ter verbeelding spreekt.
Inhoud en opmaak:
Gewoon eenvoudig en duidelijk zo als we van De Crime Compagnie gewend zijn.

Mijn beleving van het verhaal.
Voor mij is dit boek geen debuut. Ik heb de serie Lucy bij De verhalenfabriek gelezen. Dit vond ik geweldig dus mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen en zeker niet teleurgesteld gesteld. Wat een geweldig boek. De perfecte dochter neemt ons mee in het leven van Noa, Diede en hun ouders. Moeder doet er alles aan om het gezin perfect te laten zijn. Samen met haar moeder beheert ze hún exclusieve tweedehandse winkel. Als de moeder van Noa een ongeluk krijgt wil Noa de winkel overnemen en hem indelen naar haar smaak. Maar dat verloopt niet naar wens. Dan vind Noa een briefje. Van wie is dat afkomstig? Hoe lang ligt het daar al? Noa’s wereld lijkt in te storten. Een pracht spannend boek waarin alle personages goed uitgewerkt zijn en met echte diepgang. Heel goed gedaan. Mijn verwachtingen zijn zeker niet teleurstellend gesteld. Dit boek krijgt 4 sterren omdat dat ik zeker denk dat deze auteur nog voor verrassingen kan zorgen.

Meer recensies van Marijo Bakker