Eens in je leven.

marjolein 24 juni 2022
Marijke Vos is een Nederlandse schrijfster die feelgood romans schrijft. Ik heb niet veel van haar gelezen maar na dit boek gelezen te hebben. Ga ik dat zeker vaker doen.

Na haar wilde jaren heeft Holly haar leven weer op de rit. Ze werkt als docente beeldende vorming op een middelbare school. En heeft sinds een half jaar een relatie met de knappe John. John voldoet aan alles dus de perfecte verloofde.
Maar is dat ook zo?

Nu ze in ondertrouw gaan komt het moment toch daar dat beide ouders elkaar gaan ontmoeten. De excentrieke ouders van Holly die totaal verschillend zijn dan chique ouders van John. Hier zag Holly heel erg tegenop. Na een chique diner met beide ouders dacht Holly alles gehad te hebben totdat ze de volgende dag bij de trouwambtenaar komen. Die heeft echt een totale verrassing.

Ze blijkt te zijn getrouwd, 10 jaar geleden in Las Vegas met Charlie. En nu..?
De man die ze niet meer wilt zien maar nu toch nodig heeft om te kunnen trouwen.
Gaat Holly dat lukken?
Wat moet Holly daar allemaal voor doen?
En volgens haar moeder helpt het universum haar mee?

Een heerlijk feelgood boek. Wat voor een lach op je gezicht zorgt. Het plot verloopt toch anders waardoor je het wilt uitlezen. Wat ik juist zo leuk vond aan dit boek.

Voor de fans van Sophie Kinsella en Jill Mansell is dit echt een aanrader.

Meer recensies van marjolein