heerlijk genieten
Linda Babel is voor mij inmiddels geen onbekende auteur. Inmiddels wordt dit voor mij het zevende verhaal dat ik van haar heb mogen lezen via de Verhalenfabriek en bij de Valentijnsprijs 2024.
Zilt & Zoet is een fijn romantisch tussendoortje dat je zo uitleest. In dit meeslepende verhaal dat bestaat uit elementen van passie, drama en het krijgen van tweede kansen.
Lady Elisabeth keert na het verlies van haar echtgenoot terug naar haar geboortehuis. Dit is niet om te rouwen, maar vanwege het grote verlangen naar Rowan Anderson. Deze man had ze eerder al lief en deed zij pijn. Het leven van de op dat moment hertog van Rutland Rowan laat zien dat dit niet gemakkelijk was, een hoop verdriet en familietragedies kenmerken zijn leven.
Door onverwachte zaken komen de twee op hetzelfde pad elkaar tegen maar lukt het ook om samen op dit pad te blijven?
Opnieuw kenmerkt dit verhaal de snelle, toegankelijke vertelstijl van Babel, iets dat ik in eerdere verhalen ook kon waarderen. De omgeving van landhuizen, familiedrama’s en een vleugje historie nemen je een paar uurtjes mee op reis in een avondje ontspannen lezen. Het is echt genieten en heeft echt het kenmerk van een feelgood tussendoortje.