Fantastische wereld (Grishaverse) om verder in te duiken

Mary 13 juni 2025
Ik heb ontzettend genoten van dit boek. Het duurde even voordat ik helemaal in het verhaal kwam, omdat ik startte met het lezen van 1 of 2 hoofdstukken elke keer. Het was wat lastig om steeds het verhaal opnieuw op te pakken, zeker omdat je steeds een andere point of view hebt. Echter, toen ik eenmaal wat langere tijd achter elkaar ging lezen kwam het verhaal helemaal tot zijn recht, en begon ik de karakters meer te waarderen. De wereld die gecreƫerd wordt is fantastisch om helemaal in weg te zakken. Super knap hoe iemand dit kan bedenken en zo levendig op papier kan zetten. Ook heb ik genoten van de inspiratie die geput is uit Nederland/Amsterdam en is het grappig om te zien hoe de Nederlandse taal wordt ingezet.

Qua liefdesverhaal is het wat over de top, maar ach, in deze fantasie-wereld kan en mag alles. Ik ga Crooked Kingdom erbij pakken om het verhaal verder te lezen!

Meer recensies van Mary