Fijn, leesbaar boek, maar geen verhaal dat me bij zal blijven.

Mary 13 juni 2025
Ik heb dit boek met plezier gelezen, maar de nasmaak aan het einde is dat het uiteindelijk qua plottwist tegenvalt. Hoewel het een verrassend plot is, kwam het bij mij 'raar' op gezocht over: ik vond het niet bij het verhaal passen vermoedelijk.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik vanaf het begin van het verhaal op het verkeerde been was gezet: ik had de hoofdrolspeler als een vrouw in mijn hoofd voorgesteld. Toen na enkele pagina's/hoofdstukken werd aangegeven dat het om een man ging, was ik al erg verward en ik heb dat verder in het verhaal niet meer lekker kunnen plaatsen.

Evenwel heb ik me prima vermaakt tijdens het lezen van het boek, maar het verhaal zal me waarschijnlijk niet bijblijven. Daarom 3 sterren.

Meer recensies van Mary