Traag verhaal, wat voornamelijk boeit vanuit een inkijkje in de tijdsgeest
Het verhaal komt erg traag op gang. En terugkijkend op het gehele verhaal gebeurd er mijns inziens te weinig. Het verhaal is nergens onverwacht of spannend, en 'geheimen' worden uiteindelijk erg gemakkelijk prijsgegeven wanneer de juiste vraag wordt gesteld.
Ik heb het echter met enigszins plezier uitgelezen omdat het verhaal een mooie sfeer creƫert wat betreft de plaats en de tijdsgeest. De omgeving en de cabin wordt uitgebreid beschreven, en de relaties onderling. Ik kon me echter niet inleven in de drijfveren en motivaties van de diverse personages.
Het vorige boek Room was me erg bijgebleven, maar dat zal bij dit boek niet zo zijn.