Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Heel spannend en ook een beetje eng

Jonas zijn opa is per ongeluk verder in de tijd gereisd en is 1 dag verder weg (in de toekomst).
In de krant van morgen staat dat de bank is overvallen en dat er gewonden en misschien wel doden zijn gevallen.

Door de tijdgenerator geeft Jonas zijn opa door dat Jonas er voor moet zorgen dat dit niet gebeurd. Maar wie kan Jonas helpen, de enige die weet van de tijdgenerator is Maartje. Alleen kunnen ze niet goed met elkaar omgaan. Maar er zit niets anders op.
Samen maken ze een plan zodat de bank niet wordt overvallen. Gaat het ze lukken…… er zit namelijk ook nog een schurk achter ze aan.

Dit vond ik echt een heel leuk boek. Het was heel spannend en ook een beetje eng. Zoals wanneer ze in het huis zijn van de schurken. het is ook heel avontuurlijk omdat ze een overval proberen te stoppen.

De hoofdpersonen Jonas en Maartje zijn leuke personen. Ondanks dat ze elkaar niet echt aardig vinden, zijn ze best een goed duo. Wat Maartje doet tegen de schurken, zou ik echt nooit zelf durven.

Eigenlijk is het ook best een zielig verhaal want de schurken willen iets goeds doen met het geld.

Het lijkt mij heel cool om een dag vooruit te reizen. Het boekje is niet al te dik en de hoofdstukken zijn 5 a 6blz.
Ik wil zeker nog meer boeken van de serie gaan lezen.

-Noa, 10 jaar-

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Melissa (Moeder & dochters lezen)

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?