Mega spannend

Michaela1981 06 april 2024
Berouw komt na de zonde is een super thriller van Mariska Noordeloos. Je word mee genomen doorheen het leven van een vrouw die het een en ander heeft meegemaakt.

Jacqueline woont na haar scheiding samen met haar dochter in Enkhuizen. Op een dag gaat Lois met haar buurmeisje en goede vriendin, Floor, voor het eerst alleen op vakantie voor een weekje. Paar weken nadat ze terug waren verdwijnen beide meisjes spoorloos. Jacqueline gaat op zoek naar haar dochter waardoor haar verleden terug naar boven komt en ze in een wereld van drugs en criminaliteit. Zal ze de meisjes tijdig vinden? Heeft haar eigen verleden hier iets mee te maken?

De auteur weet heel goed je vast te houden van begin tot eind, maar ook de plotwendingen zijn verbazend. Ze weet ook heel goed hoe ze dit thema verwerkt in haar boek. Een verleden blijft je altijd achtervolgen, wat niet altijd in de slechte zin is.

Wat heb ik genoten van dit boek, het is zo spannend dat ik het niet kon weg leggen. Je schrijft enorm realistisch en dat maakt het voor mij af. Je hebt er zowiezo een fan bij

Meer recensies van Michaela1981