Een boek die je laat zien wat een verandering een scheiding kan zijn.
Wat doe je als je man van de ene op de andere dag bij je weg gaat omdat het gezinsleven hem benauwd? Vormgeefster Karen, tweeenveertig jaar, drie kinderen en net in scheiding. Omdat ze niet weet hoe mer haar boosheid en verdriet om te gaan gaat ze naar een curses mindfulniss, hiermee hoopt ze antwoorden en oplossingen te vinden. In de weken dat ze zonder kinderen is gaat ze op zoek naar hoe ze haar dagen kan opvullen. Zo start ze terug bij de fitniss waar ze Mark leert kennen die ook nog eens prive training geeft voor hardlopen.
Mark is een onweerstaanbare en intrigerende man die haar wel beter wil leren kennen, maar wel heel specified voorkeuren heeft kwa intimiteit.
Gaat Karen het lukken om de scheiding te verwerken? Is Mark wel serieus naar haar of is het een eeuwige vrijgezel die af en toe gewoon een verzetje heeft of komt ze toch nog terug samen met haar man?
De auteur wist goed de gevoelens te beschrijven die door iemand gaan als je in scheiding ligt. Het is nooit gemakkelijk als je na jaren met je partner te zijn geweest die ineens beslist het is gedaan. Er gaan zoveel vragen door je heen, zoveel emoties. De auteur heeft ook zeker goedbedoelde tips mee gegeven die velen zeker kunnen helpen.
Ik vond het boek beetje langzaam van start gaan maar naarmate ik verderlas weed het wel spannender. Mensen die graag erotische romans lezen zullen dit boek met plezier lezen.