Een boeiende psychologische thriller !!

Mieke Piersma 18 januari 2026
Vol verwachting ben ik het nieuwe boek “Slaap zacht “ gaan lezen, in de hoop dat dit boek net zo boeiend en spannend zal zijn als haar vorigen.
En het laatste is het geval. Ik heb genoten van dit boek en had hem in 2 dagen uit. Als ik het boek met moeite moet wegleggen, is dat voor mij al een goed teken.
Het plot kwam uit een onverwachte hoek en dat maakte het extra spannend.

We maken kennis met Elle Nugent, een vrouw met een heftig verleden. Op een dag ziet zij dat er een jonge vrouw bij een man in de auto stapt en daar had ze geen goed gevoel bij.
Zij meende die man te herkennen en vertrouwd de hele zaak niet. Een korte tijd later hoort ze dat deze jonge vrouw overleden is.
Zij weet absoluut zeker wie de dader is en brengt de politie op de hoogte wat zij gezien heeft. Dan merkt Elle dat ze gevolgd en bedreigd wordt.
Is haar leven in gevaar ? De spanning neemt toe, ook omdat ze de kans krijgt om haar identiteit te veranderen en gaat ze verder met haar leven als Nell Masters.

Het boek is opgedeeld in het heden en het verleden, wat zeer prettig leest. B.A.Paris heeft een fijne schrijfstijl en heeft van dit boek een toppertje gemaakt.
Slaap zacht is een sterke psychologische thriller ! Je wordt doorlopend op het verkeerde been gezet, waar ik van hou. De schrijfster laat de lezer lang in het ongewisse wie uiteindelijk de dader is. Je puzzelt mee en menig persoon zou de dader kunnen zijn. Ik waardeer dit boek met 4*

Meer recensies van Mieke Piersma