Geweldige thriller !! 4,5*

Mieke Piersma 15 september 2025
Opnieuw weer een geweldige thriller van Freida McFadden. Een heerlijke vlotte schrijfstijl en korte hoofdstukken maakt dat je dit boek in een mum van tijd uitleest.
Ook ik ben een grote fan van deze auteur, spanning en mysterie gegarandeerd. Geleidelijk aan wordt de spanning opgevoerd en wordt het duidelijk wie de dader is…
Althans dat denk je….hoe heerlijk is het dat je steeds op het verkeerde been gezet wordt !!

Deze psychologische thriller heeft alle kenmerken om het een ijzersterke thriller te noemen. De karakters zijn heel goed beschreven en het geheel geeft een beklemmende sfeer.
Niets is wat het lijkt en dat maakt het verhaal zo boeiend en meeslepend. En de vraag :wie kan je uiteindelijk wel vertrouwen? houd je het hele verhaal bezig.
Het plot is geniaal en wat mij betreft een slag bij heldere hemel. Ik heb genoten van dit boek …. Dikke aanrader !!

Meer recensies van Mieke Piersma