Vervolg op "De Bonusmoeder"
Mijn dank aan vrouwenthrillers & the crime compagnie voor het mogen lezen van dit ebook in ruil voor een recensie!
Met een fijne mini vervolg op “De Bonusmoeder” beleven we opnieuw nieuwe intriges die betrekking hebben op de vakantie van Nena en Diederik met zoontje Benjamin.
Omdat het vakantiehuis groot is gaan er meer mensen mee die betekenis hebben voor Nena, al is dat niet altijd positief. De spanningen lopen op naarmate de tijd verstrijkt in het strandhuis. De “vriendschap” komt onder druk te staan, omdat niet meer duidelijk is wie wel of niet te vertrouwen is. Bekende personages komen voorbij ( voor diegene die “de Bonusmoeder “ gelezen heeft ) en de schrijfster weet naadloos verder te gaan met hoogoplopende spanningen, emoties en relaties van het heden en verleden.
Als er een stuk steen van de berg rolt en Nena met Karlijn ( haar ex schoonzus ) net even een rustpauze hebben van hun wandeling, is Nena er van overtuigd dat iemand haar uit de weg wil ruimen. Maar is dat wel zo, of zit er een andere betekenis achter die zij over het hoofd ziet ? Heerlijk om mee te puzzelen, vooral ook omdat er meer vreemde dingen gebeuren.
De personages zijn prachtig uitgediept in het vorige boek en dat maakt dat dit vervolgboek “Strandhuis” makkelijk leest.
De familiebanden worden op scherp gezet en je leeft volkomen mee met deze vakantiegangers, die stuk voor stuk de aandacht krijgen van Inge van Prooijen. Het verhaal is meeslepend en ontroerend met de nodige spanning en daarbij komt het plot uit een hoek waar je het niet verwacht. Een prachtige afsluiter en zeker een aanrader ! Men kan dit boek als een stand-alone lezen, maar mooier is de voorgeschiedenis van De Bonusmoeder met al haar personages…