Magisch, mysterieus, prachtig
De limited editions van uitgeverij Boekerij zijn elke keer opnieuw gewoonweg prachtig. Kijk nu ook deze uitgave weer! De stofomslag, de cover, de sprayed edges en ook de fan art binnenin plus nog een kaart op de koop toe. Dit boek hoort gewoon bij in je boekenkast! En niet alleen om hem daar te zien schitteren, want het verhaal zelf is ook helemaal de moeite van het lezen waard
Oké, ik kwam net iets te laat te weten dat Jacks uit de Caraval-serie komt, dus moet ik die serie ook gaan lezen Maar het heeft mij niet gestoord of in de war gebracht door die achtergrond niet te hebben.
Het verhaal straalt magie en mysterie uit, laat zien waartoe mensen in staat kunnen zijn om van een gebroken hart te genezen, spijt komt altijd te laat, sluit geen deal wanneer je de details niet kent en gemanipuleerde liefde loopt waarschijnlijk niet goed af.
Evangeline kan er allemaal over meespreken, ze komt in benarde situaties terecht, maar is goed van hart en gelukkig slim en vindingrijk.
En wat is dat met Jacks? Ik weet nog steeds niet of hij te vertrouwen is en toch hij is mijn absolute favoriete personage in dit boek Hij is leep, ongeïnteresseerd, gebruikt Evangeline om zijn eigen doel te bereiken en... is ongelooflijk knap En laat hij nu af en toe toch een menselijk kantje zien?
Het was heerlijk om dit boek te lezen en ik vond het echt heel jammer dat ik het uit had. Ik kijk hard uit naar het tweede en derde deel!