Deel 2 van de Kasteelsuiteserie is nog uitdagender!

MiekeLeest 19 april 2025
'Virtueel spel' is het tweede deel in de Kasteelsuiteserie. Ik ben blij dat er een vervolg kwam, want het vorige verhaal was niet gedaan vond ik
Ook deze cover en titel passen weer goed bij het verhaal, dat vind ik altijd een leuke extra.
Lise kan geen contact meer krijgen met Ayden, maar kan hem niet vergeten. Ze besluit een laatste keer te proberen via e-mail met een uitnodiging om nog één keer af te spreken in het Kasteel van de Zeven Zonden en Zeven Deugden, waar ze een tijd geleden zo'n leuke tijd hebben gehad.
Ayden komt opdagen, alleen hebben ze niet meteen tijd om met elkaar te praten, want daar is Nicolet weer met haar uitdagende opdrachten om het vuur tussen stelletjes serieus aan te wakkeren.
Het grootste deel speelt zich opnieuw af in het Kasteel. Dit verhaal is een beetje gelijkaardig aan deel 1, alleen nog uitdagender en verleidelijker. Ik werd er soms zelf ongemakkelijk van
Ik kreeg ook antwoorden op de vragen waar ik mee bleef zitten en vond de slow burn tussen Lise en Ayden leuk om te lezen. Ze leren gedurende het verhaal beter met hun issues omgaan en steunen elkaar hier ook in.
En hoe leuk is de butler!
Ik heb deze feelgood weer heel graag gelezen en blijf met een blij gevoel achter
Benieuwd naar het 3de deel waar Nicolet de hoofdrol speelt!

Meer recensies van MiekeLeest