De titel vat het boek perfect samen!

MiekeLeest 19 april 2025
'Verleidelijk spel' is een hele passende, goed gekozen titel voor dit verhaal. Het draait dan ook volledig rond verleiding en... een spel. Lise en Ayden gaan regelmatig proefslapen in hotels. Wat een originele insteek voor een verhaal! Op die manier hebben zij elkaar ook leren kennen en ze schrijven zich in voor een overnachting in een kasteel met een spelbeleving voor koppels. Tijdens het verblijf doen ze alsof ze een koppel zijn, het is toch maar een spel en ze kunnen beiden wel wat afleiding gebruiken.
Ayden is single, Lise heeft een relatie en maakt daarom strikte afspraken om misverstanden te vermijden.
Wanneer ze bij het kasteel aankomen, wordt je mee het spel in getrokken. Het kasteel wordt sprookjesachtig beschreven en de opdrachten zijn hilarisch, zeker als je rekening houdt met het feit dat Ayden en Lise niet echt samen zijn. Dat zorgt voor genante momenten en is heel leuk om te lezen, zeker ook omdat je zowel vanuit Lise als vanuit Ayden leest. Nicolet, de organisatrice, heeft zich serieus laten gaan in de spelopdrachten en de setting. Lukt het Lise en Ayden om de verleiding, die zich in alle hoeken van het kasteel en het spel bevindt, te weerstaan en om zich aan de afspraken te houden?
Het hele verhaal straalt sensualiteit, verleiding, romantiek, tegenstrijdige gevoelens en sprookjesachtige sferen uit.
Opeens was het verhaal gedaan terwijl ik nog verder wilde lezen, want ik had eigenlijk een ander einde verwacht en gehoopt Maar deel 2 is er ondertussen met antwoorden!

Meer recensies van MiekeLeest