Deadline is een bloedstollend spannende pageturner

MiekeLeest 08 april 2025
Ik heb al vaker spannende boeken gelezen die moeilijk weg te leggen waren, maar 'Deadline' van Dennis Verhulst spant de kroon!
Toen de schrijver vroeg of ik zijn boek -dat op 12 mei uitkomt- wilde lezen, zocht ik op waar het precies over zou gaan. Ik dacht: Oh, lijkt me wel spannend, die wil ik wel lezen. En ook omdat het door een Belgische auteur is geschreven
"Spannend" bleek voor mij tijdens het lezen al een te zwakke term. Ik vond het niet zómaar spannend, ik vond het bloedstollend, meeslepend, ... en ik werd zelf helemaal zenuwachtig van de manier waarop de mysterieuze Randy zijn slachtoffers in zijn macht heeft en bespeelt alsof het een spel is.
De hoofdstukken zijn kort en wisselen af tussen twee personages die tegen de tijd moeten werken om de man te doen stoppen. Randy chanteert zijn slachtoffers en heeft echter met àlles rekening gehouden, wat maakt dat zowat élk hoofdstuk met een cliffhanger eindigt. Ik denk dat er niet één bladzijde is waar er niets spannends gebeurt. Ik heb alles laten liggen en ben later in mijn bed gekropen om verder te kunnen lezen. Dit boek móest uit.
Een bloedstollend spannende pageturner, een thriller die je niet weg kan leggen, goed neergezette personages die er voor zorgen dat je helemaal met hen meeleeft (niet met Randy, die is echt zo slecht )
En zoals het een goede thriller beaamt: een einde waar ik mee kan leven en die een deur open laat naar een vervolg.
Kom maar op met deel 2!

Dit boek verschijnt dus op 12 mei en... Ga hem lezen!

Dank je wel Dennis voor het vooruitexemplaar en ook voor de mentale steun via de berichtjes tijdens het lezen van je boek

Meer recensies van MiekeLeest