Verrassende thriller novelle
Ik zwijg voor jou
Een psychologische thriller vanuit de schrijverswereld..
Luna is verdwenen en omdat ze heel erg populair is op Instagram en als schrijfster duurt het niet lang eer de (sensatie)media er bovenop duikt. Wat voor geheimen hield zij verborgen? Wie is er te vertrouwen?
Vanaf het begin zat ik al helemaal in het verhaal, Het is origineel, spannend, verrassend en uit veel perspectieven (9!) geschreven wat het uniek maakt.. je blijft geprikkeld hierdoor. ik vond het lekker vlot lezen en door de verschillende wendingen in het verhaal wordt je steeds op het verkeerde been gezet, waardoor je nog een hoofdstuk wil lezen.. en een heel verrassend einde
In dit boek staan trigger warnings en het is dan ook niet geschikt voor jonger dan 18 jaar. Lyona beschrijft zwaardere thema’s maar wel op een hele mooie manier in het verhaal verweven, ook komen uiteraard liefde, vriendschap & de spanning naar voren.
Ik las al eerder: the beautiful wound en dat vond ik ook prachtig, ik hou van haar schrijfstijl, dank je wel Lyona voor je vertrouwen en dit bijzondere verhaal vanuit de schrijvers wereld… heel knap om zoveel verhaal kwijt te kunnen in een novelle, het is altijd een feestje om een boek van jou te mogen recenseren. Bedankt voor het boek en het leuke pakketje wat ik mocht ontvangen.
Een psychologische thriller vanuit de schrijverswereld..