Mindf*ck pur sang

MijnBoekKeuze 16 augustus 2025
Nevada - Jerrad Hoff

Jullie hadden nog een recensie van mij tegoed van dit boek & wat voor een verhaal is dit! Gruwelijk, spannend, sexy, grof, rauw, vol emotie en verdriet… dat is Nevada een steengoede thriller van Jerrad. Maar let op: niet geschikt voor gevoelige lezers want er komen zeer brute expliciete scenes in voor..

Het draait in dit verhaal allemaal om 2 personages Lily & Nevada welke beide aan het woord komen en je merkt duidelijk met wie je op welk moment te maken hebt! Jerrad vertelt in geuren en kleuren tot in details wat er allemaal gebeurt en daar moet je wel tegen kunnen ook het taal gebruik is grof maar het “past” Nevada, ik stoorde mij er geenszins aan. Ik vond het een super goed verhaal, de wisselwerking tussen de personages klopte perfect, de opbouw van het verhaal tot aan het bizarre einde wat mij verbaast achterliet…heel origineel en gedurfd. Hoff schuwt ook in dit verhaal het onderliggende verdriet niet, je leeft echt mee met Lily en dit deel maakte mij zo boos!
Gelukkig kan je dat weer van je afzetten door lekker op pad te gaan met Nevada

Een 5 sterren verhaal voor mij! Het had alles in zich voor mij, zelfs liefde en een tikkeltje humor.. een ijzersterke psychologische thriller die je moet ervaren.

Heel erg bedankt voor dit recensie exemplaar Jerrad, ik geniet echt van je verhalen! Blij dat ik deze weer van je mocht lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van MijnBoekKeuze