Droom weg van een prachtig Italië
Onder de pijnbomen
Een heerlijke zomerse novelle in Italiaanse sferen..
gisteren kwam deze, voor tessa eerste feelgood novelle, uit en ik heb ‘m in de avond meteen gelezen, een heerlijk vlot en beeldend verhaal!
Ik waande mij even in Italië tussen de geurende pijnbomen op de camping en het prachtige Rome waar Francine een appartement heeft voor deze zomer.. ze werkt op een vakantiepark samen met nog zo’n 10 anderen in het animatieteam, haar beste vriendin Ludo(vica) in de dans groep en Francine in het knutsel team..
er broeit een zomerse liefde op tussen haar en Dario maar alles “moet” een beetje in het geheim… en oehlala die knappe Pietro is ook helemaal niet verkeerd… verder ga ik weinig over het verhaal vertellen want anders spoiler ik misschien en hij is te leuk om niet “even” zelf te lezen.. 50 blz.. genieten!
Waar gaat het over?
Francine werkt deze zomer als animatrice in een vakantiepark buiten Rome. Overdag geniet ze met haar goede vriendin Ludovica van de gezelligheid in het pijnbomenbos, in haar vrije tijd gaat ze op verkenning in de stad. De aanwezigheid van actrice Felicity Willsbury in het resort doet echter nogal wat stof opwaaien... en wat er tijdens een avondje uit in Rome gebeurt? Het wordt een zomer om nooit te vergeten!
Een heerlijke zomerse novelle in Italiaanse sferen..
Waar gaat het over?