Oud en nieuw zal nooit meer hetzelfde zijn

MijnBoekKeuze 26 november 2025

Toen Lizette mij benaderde voor deze blogtour zei ik meteen ja! Ik was destijds erg enthousiast over deel 1 dus nu ook heel erg benieuwd naar deel 2, dank je wel @lizette.vangeene voor het vertrouwen.

Lizette neemt ons in dit verhaal mee naar York, Simone gaat hier naartoe om samen met haar nieuwe liefde Willem de jaarwisseling te vieren met zijn familie.. maar er gebeuren meteen al hele rare dingen, het klonk al te mooi om waar te zijn: oud en nieuw, het mooie York, familie en de liefde maar al snel verandert inderdaad de boel aanzienlijk en weet Simone even niet mee hoe of wat! Ze kruipt weerzin haar “rol” als Gelukscoach en zo ontdekt ze wat feiten over Willem (en zijn familie) waar ze niet zo blij mee is.. zoals gewend van de verhalenfabriek is ook dit verhaal een novelle dus beschrijft het een kort tijdsbestek, het leest super fijn weg & zit vol stuntelige Simone waardoor je haar wel in je hart moet sluiten..
en vergeet Pleun, het zusje van Willem, niet.. een heerlijke kleine bijdehante tante die erg grappig uit de hoek komt. Maar ondertussen alles lijkt te weten..

hardop gelachen en genoten van dit verhaal..

Heel erg bedankt Lizette en de verhalenfabriek voor dit digitale recensie exemplaar, dit heeft mijn eerlijke mening niet beïnvloed.

Meer recensies van MijnBoekKeuze

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.