Het verleden van jou en mij

MijnBoekKeuze 04 juni 2025

“Ze was simpelweg de lucht die ik ademde”

Ik vond het lezen van dit boek een achtbaan aan emoties… rouw, verdriet, prachtige zinnen, verwarring, boosheid, spanning, humor en liefde.
Aan het einde leek het iets te vlot te gaan, maar toch had ik de plotwending niet zo aan zien komen. De rest van het boek vond ik zo mooi beschreven, ik leefde echt mee, zakdoekje in de hand en een brok in mijn keel. Omgaan met verdriet en alles overheersende rouw is verschrikkelijk maar in dit boek goed omschreven.

“Het moeilijkste aan iemand verliezen, is dat je jezelf ook kwijtraakt”

Tristan en Elizabeth hebben beide te maken gehad met de dood van hun partner, ze leven hierdoor in zichzelf gekeerd maar ook voor elkaar.. moeilijk te omschrijven, de verhaallijn wordt vertelt vanuit beide personages waardoor je in hun hoofd kruipt.. af en toe lees je ook een terugblik, ze maken een belangrijke groei door in hun leven en relatie tot elkaar. ik ben erg benieuwd naar het tweede deel van deze serie, want ik vond de bijpersonages (vooral vriendin Faye en dochter Emma) in dit verhaal ook erg leuk om over te lezen..
Een prachtig verhaal over verlies en opnieuw beginnen!

“Ik dacht dat ik meer tijd had, maar soms komt morgen nooit en blijf je achter met niets meer dan de herinneringen van gisteren”

Tristan had vroeger alles, maar na een groot verlies is hij een schim van zichzelf geworden. Hij houdt iedereen op afstand, vastbesloten het monster te zijn dat iedereen van hem verwacht... totdat hij Elizabeth ontmoet. Ook zij heeft haar hart gebroken, en samen vinden ze licht in de duisternis. Kunnen ze de stukjes van hun gebroken verleden weer herstellen? ‘Het verleden van jou en mij’ van Brittainy Cherry, deel 1 van de Elements-serie, is een fijne romance voor fans van Colleen Hoover en Rebecca Yarros.

Dank je wel uitgeverij Zomer & Keuning dat ik dit boek mocht vooruit lezen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van MijnBoekKeuze