Advertentie

De jonge studente Loïs komt door omstandigheden terecht in het huis van Mevrouw de Vogel. Al gauw merkt ze dat er vreemde dingen gebeuren in het huis en met haar....
Tot plots het noodlot toeslaat.... Het leven ziet er plots hélemaal anders uit, en de nieuwe Loïs moet keuzes maken die de rest van haar leven wel eens definitief kunnen veranderen!
Elke stap die ze nu zet kan haar toekomst er hélemaal anders uit laten zien....Of kan ze toch nog terug naar haar oude leven? Kan ze het beste van 2 kanten hebben...?

Mislukt is een verhaal over een jong, onzeker iemand die moeite heeft om zichzelf te accepteren zoals ze is. Er is vanalles gebeurd in haar verleden en dat heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. Het lichtpuntje in haar leven is Giel, die haar neemt zoals ze is. Langzaam leert ze zich een beetje blootgeven.
Als er plots iets gebeurt met haar, krijgt ze een nieuwe kans. Doorheen het verhaal merk je dat ze er zich van bewust wordt dat ieder stapje dat ze zet, haar toekomst kan veranderen. Hoe hardnekkig ze zelf de regie in handen probeert te houden, ook hier moet ze leren accepteren dat dingen gaan zoals ze gaan...
Op het einde van het verhaal is het niet het vervolg van de toekomst die zij voor ogen had....een gevolg van haar eerdere beslissingen.... ook dit zal ze moeten leren accepteren. Gaat ze nu wel gelukkig en zelfzekerder door het leven? Eén tip...lézen dat boek, het is de moeite!!

Reacties op: Mislukt? Gelukt!