als de storm losbarst

missp_her_books_read missp_her_books_read
15 mrt 2022

Brody, cowboy, broer, neef, vader en paardentrainer heeft het ondanks zijn moeilijke jeugd goed. Geen hoogtes of laagtes, maar gewoon goed. Zijn liefde is enkel voor zijn zoon en zijn verwaarloosde paarden. Brody is voorzichtig en afstandelijk geworden door de jaren heen.
Zijn leven zal veranderen vanaf het moment dat hij een gast moet ophalen voor zijn vakantiehuisje. Rockstar Shiloh een jonge vrouw met een hels en zwaar leven heeft voor 6 weken een huisje gehuurd in Texas. Ze heeft een missie, ze wil rust lichamelijk maar ook geestelijk. Ze stapt al opgefokt in de auto van Brody, daar die flink te laat was. Dat is het moment, hun eerste blik, hun eerste woorden, hun eerste indruk die alles voor hun beide zal veranderen.
Wat een verhaal, wat een leven, wat een
verleden, wat een geheimen en wat een liefde kan je lezen en beleven in dit prachtige “Als de storm losbarst”
Het boek doet zoveel met je, lachen, huilen, woede, houden van en liefhebben. Het is zeer goed opgebouwd, alles op de juiste momenten met de juiste dosering van emoties en verhaallijn. Onvoorspelbaar, wat echt ook de kracht is van dit verhaal.
De schrijfster, heeft de lezer door haar schrijfstijl direct mee, het is steamy maar ook ruw en direct.
Je kan het boek apart lezen, maar ik raad aan om “Als de sterren vallen” toch eerst te lezen, hierdoor zal alles sneller duidelijker zijn.
Shiloh & Brody ze zitten in mijn hart!

4,5 ster

@missp_her_books_read