Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

cooper

Vier jaar later, vier jaar zonder, vier jaar waar levens zijn veranderd op allerlei vlakken en 4 jaar dat liefde niet heeft kunnen groeien. Dat is wat er met Cici Fine en Cooper Wild is gebeurt.
Krijgen ze de kans hier terug op de fotografie beurs, om elkaar tegen te komen, te praten en te ontdekken wat ze van elkaar nog zijn of kunnen zijn?
Een liefdesverhaal dat door omstandigheden anders is gelopen dan hun insteek en engagement was. Dat vooral laat zien dat trouw en een verbinding peilers zijn voor een relatie, die niet meteen weg zijn geslagen.
Dat keuzes maken niet altijd zonder gevolgen zijn, als de intentie maar van het begin goed zitten.
Toch was dit verhaal net iets te weinig, ik miste iets en ik denk dat het wat de geloofwaardigheid is rond het terug vinden van elkaar.
Het past wel in de lijn van de 4 broers Wild en de reeks.
Melissa Foster weet toch het weer met een bepaalde beleving en romance gehalte er een afgerond verhaal van te maken.
De personages wisselen elkaar continu af in het verhaal, een schrijfbenadering die de auteur vaak toepast en perfect werkt in verhaallijnen en genre.
Hoop doet leven en dat is wat Cooper en Cici hebben gedaan naar elkaar toe.

3 sterren

@missp_her_books_read

Reageer op deze recensie

Meer recensies van missp_her_books_read

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?