criollo

missp_her_books_read missp_her_books_read
26 mrt 2022

Samen met haar moeder woont Lizzy op een manage die gespecialiseerd is in een Amerikaans ras. Lizzy een echte amazone wint wedstrijd na wedstrijd met haar paard Dainty. Maar dan verongelukt Lizzy op een belangrijke wedstrijd! Vanaf dan is alles anders, rolstoel, haar populaire vriendje dumpt haar voor één van haar beste vriendinnen, angst voor paarden en gevoelens die ze niet kan benoemen voor Rein de hoefsmid. Ze wil weg na haar afstuderen en vlucht richting de stad om daar een nieuw leven op te bouwen.

Meer dan acht jaar is ze niet meer op de manage geweest en dan plots gaat ze met tegenzin mee naar het trouwfeest van haar toekomstige schoonzus die woont in Lizzy haar geboorte dorp. Is het allemaal puur toeval, kan ze het verleden laten rusten, is haar huidige vriend de ware en is haar drang om terug naar de stad te trekken zo groot? Of zal ze haar angsten kunnen overwinnen en haar gevoel volgen over haar droomprins?

Een mooi geschreven romance die gaat over een jong meisje met een passie en dan plots door een ongeluk aan alles begint te twijfelen. De vlucht neemt voor haar gevoelens en werkelijkheid.
Maar was het de juiste keuze?

De hardheid van vriendschappen, liefde en vertrouwen worden mooi omschreven in dit boek met een vleugje romantiek, humor en tragedie op de gepaste momenten.
Ik heb een enorm respect voor Lizzy; hoe ze steeds blijft verder gaan en nooit opgeeft en toch steeds haar manier zoekt om obstakels aan te pakken of te omzeilen.
Rein gaf me een warm gevoel van vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en trouw.

Een ideaal boek als je liefhebber bent van paarden en romantiek. Soms miste ik wel wat de opbouwende spanning van een feelgood boek.

3,5 ster

@missp_her_books_read