de dochter van de cowboy

missp_her_books_read missp_her_books_read
15 mrt 2024

Elizabeth heeft een passie! Studeren en werken om het diploma dierenarts te bemachtigen. Maar ook voor haar baas, dierenarts Connor heeft ze een passie van liefde & verlangen.
Waarom doet hij toch zo moeilijk, zo nors, zo betweterig, zo afstandelijk, tot onuitstaanbaar aantrekkelijk? Maar wat Elizabeth niet weet is wat de beweegredenen zijn van Connor.
De dochter van de cowboy is zo een ander verhaal en aanpak in de reeks. Het gaat langzaam en realistisch in tijdspanne, je leest over verschillende jaren, fases en ontwikkelingen van beide personages. Je zet steeds mee de stappen in hun leven en de standvastige liefde voor elkaar.
Je weet het gaat er van komen, maar nooit wanneer en dat was wel erg leuk te lezen.
De bekommernissen van Conor omtrent zijn vaderschap zijn prachtig en grepen me meermaals aan. En toch miste ik een beetje de dynamiek, die in de vorige verhalen wel aanwezig was rond het farmer leven en de verliefdheid.
Oma en haar wensen en verlangens blijven steeds één van de hoogtepunten in het verhaal. Het laat zo mooi een familie, zijn banden, tradities en verlangens zien.
Kenny Fox doorbreekt ook wat het taboe rond vaders die voor hun kinderen willen vechten en leven. Het laat hun kant vooral zien, hoe het is om een gescheiden vader te zijn.
Want cowboys ogen wel stoer, maar hebben een peperkoeken hart voor hun geliefden.

3, 5 ster

@missp_her_books_read