gevallen liefde
Het wordt steeds duidelijker, Sire en Zake ze kunnen niet zonder elkaar, maar ze blijven ook trouw aan hun clan. Zake uit eigen wil en overtuiging, maar Sire onder dwang die ook steeds zware dilemma’s voorgeschoteld krijgt.
Het is een strijd die hun bijna de vernieling inbrengt, lichamelijk zijn ze kapot, gemarteld en getekend. Geestelijk proberen ze er boven te staan, elkaar daar in te vinden en voor ogen houden.
Maar iets blijft het altijd tegenhouden dat ze voluit voor elkaar gaan! Geheimen, een verborgen agenda, een bewerkte geest.
Je ziet ze bijna vallen voor elkaar en ze hebben eindelijk iets waar ze samen voor kunnen vechten. En toch is het niet genoeg of is het pad nog niet vrij.
Gevallen liefde is wreed op alle vlakken, soms net te veel, dit vooral rond de opbouw en fragmenten van vorige delen. Het remde wat af, terwijl je zo zit te wachten op die ontknoping.
Voor mij mag en moet het laatste deel antwoorden en helderheid geven, het doek mag gaan vallen hoe het ook zal uitdraaien voor Sire en Zake!
Zal liefde voldoende zijn?
3,5 sterren
@missp_her_books_read