Het mistletoe motief
Gabriella is een jonge vrouw met een handleiding, maar eens je die kent is deze romantische boeken fanaat de liefste vrouw op de wereld! Alleen bij haar collega Jonathan krijgt ze bepaalde prikkels waar ze geen blijf mee weet. Op het werk is het Frost en zoekt ze alle manieren om te irriteren en in haar dromen is hij de gek makende lustige minaar. Ook Jonathan heeft geheimen en bepaalde prikkels naar Di Natale toe die hem totaal nieuw zijn.
Een heerlijk klassiek kerstverhaal met passie voor boeken en enemies to lovers gehalte, deze laatste is dan ook zeer hoog aanwezig.
De schrijfster schrijft het verhaal met zoveel leuke dialogen en details dat lezen een ware beleving wordt. De aandacht aan emoties, gedachten en vriendschappen maakt het een echt new adult verhaal. Wel wat voorspelbaar maar met de kerstgedachte was dit zelf een must, er was al genoeg spanning tussen de twee hoofdpersonages.
Chloe Liese heeft een aparte schrijfstijl, je moet er even inkomen, maar past zo bij het genre en verhaal. Ik heb het in één trek uitgelezen en mij tevens ook laten bekoren door de muziek die per hoofdstuk bij stond geschreven.
Het bracht je nog meer in de sfeer van kerst en liefdesverhaal.
Het mistletoe motief heeft een plekje gekregen in mijn top 3 van kerstverhalen!
4,5 ster
@missp_her_books_read