Hoogspanning

missp_her_books_read missp_her_books_read
25 mrt 2024

Bewondering hebben, fan zijn, volger, groupie, Mila is het allemaal van Flash.
Op elk filmpje dat hij post op social media reageert ze, bekijkt en analyseert ze in detail. Als hij naar Parijs komt, zet ze alles op alles om hem te ontmoeten. Ze ontdekt in welk hotel hij en zijn team verblijven en hoop zo met hem in contact te komen.
Zal ze de waaghals van een knappe freerunner ontmoeten in de stad van de liefde?
Hoogspanning is een zeer hedendaags liefdesverhaal met veel young adult gehalte, ook al zijn de personages midden twintigers.
Dit was voor mij soms wat moeilijk om de balans te vinden tussen het young adult en feelgood genre. Een erg voorspelbaar liefdes verhaal, dat past bij de verhaallijn, dat een vriendschap en liefde laat ontwikkelen tussen fan en beroemdheid. De aandacht dat de auteur schept rond de realiteit en de minder leuke kanten aan bekend zijn, komen scherp over en openen de ogen. Beroemdheid is niet altijd een zege en kunnen zwaar wegen, zowel op het emotionele vlak, als op de prestaties van de atleet.
Suzanne Peters schrijft een specifiek verhaal, voor een bepaalde doelgroep en ik merkte zelf dat dit ik die doelgroep niet altijd was. Leuk was wel dat ze een niet standaard sporttak gebruikte en hierdoor toch iets uniek creëerde .

3 sterren

@missp_her_books_reads