june
Jeugdliefde, ware liefde, trouwe liefde, onvoorwaardelijke liefde, verloofd, huwelijk, gescheiden en tot slot twee zielen gebroken en alleen! June en Evan daar slaagt al het bovenstaande op! Zijn ze echt los van elkaar of komt bij zijn terugkeer uit Afghanistan toch die aantrek en gebondenheid terug?
Je weet het eigenlijk al wat, als je de reeks volgt, de familie Mayson gaat niet voor gewoon, standaard, saai en missionaris houding!!
Nee het is leven en aktie in deze familie, vrouwen en mannen met temperamenten, passies, overgaves, drang en gevaar!
Want altijd komt er iets om de hoek loeren waardoor ze alert of in staat van paraatheid moeten staan!
Steamy is dit verhaal zeker met romantiek, girlpower, badboys en bikes gehalte!
Aurora Rose Reynolds weet met haar schrijven het verhaal altijd zo levendig en pakkend over te brengen bij de lezer!
Ook de familie clan is een sterkte die ze steeds weer benadrukt en haar verhalen van daaruit laat ontstaan!
Oh en wat genoot ik deze keer ook van November!! Jawel die rol zag ik zo voor mijn ogen, gewoonweg zalig!
Oh wie oh wie zal hier terug de eerste stap zetten om wat ooit zo goed was terug te verkrijgen?!
4 sterren
@missp_her_books_read
Steamy is dit verhaal zeker met romantiek, girlpower, badboys en bikes gehalte!
4 sterren
@missp_her_books_read