koffers vol liefde
Juliette en David, zijn geen standaard koppel! Hij was een klant van haar, zij is al grootmoeder en hij is een stuk jonger! Ze zijn verloofd en gaan samen een avontuur aan in Toscane! Het bouwen van een authentiek hotel uit een bestaande ruïne.
Niets ervaring, nog de taal machtig in een niet toeristisch gebied, wel met een budget, plannen en veel zin!
Dat het een avontuur zal worden mag je van gerust zijn, wie al iets gelezen heeft van Marli Elisa weet dat ze totaal niet standaard schrijft of voorspelbaar een verhaal neerzet.
Koffers vol liefde laat je mee reizen op het pad van dromen, tegenslagen, zelfontplooiing, avontuur en liefde.
In een mooi kader van het zuiderse Toscane met toetsen van Oud-Zuid.
Voor mij waren vooral de taalgrapjes en de knipogen bij bepaalde situaties het extraatje dat Marli Elise op haar manier in het verhaal heeft verwerkt, een kriek op de taart!
Feelgood met humor en drama en echt een set koffers vol liefde.
4 sterren
@missp_her_books_read
In een mooi kader van het zuiderse Toscane met toetsen van Oud-Zuid.
Feelgood met humor en drama en echt een set koffers vol liefde.
4 sterren
@missp_her_books_read