Liefde of Luchtkasteel?

missp_her_books_read missp_her_books_read
13 mrt 2022

Hoe verloopt een eerste kennismaking? Zeker niet in je sexy ondergoed! Maar dat overkomt juist Michelle, als ze opkijkt naar de eigenaar van de sportwagen waar ze op zoek is naar haar nieuwe jurk. En dan herkent ze hem! Ewout kasteelheer en baas van haar tante waar ze tijdelijk bij logeert. Ewout is helemaal onderste boven van hun eerste blik! Ook hij herkent (kleine) Michelle die in zijn kindertijd, altijd op de zolder met hun poppenhuis aan het spelen was. Ewout doet er alles aan om Michelle te laten blijven in zijn kasteel en vooral in zijn bed. De spelregels worden door hem bepaald of denkt hij dat maar en heeft Michelle de touwtjes in handen? Is het passie, lust of echte liefde? Vallen de maskers of blijven ze zich er achter verbergen? Liefde of luchtkasteel!

Monica Roos is voor mij een nieuwe schrijfster, waar we nog veel van mogen verwachten ( hoop ik). Liefde en luchtkasteel is een romance met af en toe wat stoute pikante seines, maar wel een goed verhaal met spanning, diepgang en humor. Emoties worden mooi beschreven en geven het verhaal het extraatje. Voor mezelf mocht het soms nog iets steamy-er . Genoten en in één ruk uitgelezen!

@missp_her_books_read

Meer recensies van missp_her_books_read