liefs april french

missp_her_books_read missp_her_books_read
19 apr 2022

April, midden dertig, transgender, aktief lid van de kinkclub Frankie’s, SUB en iedereens vriend is op zoek naar de juiste man voor haar. Maar niet iedereen is blij met haar outing en lichamelijke veranderingen.
Tot ze Dennis tegenkomt, een donker gekleurde knappe man, DOM en nieuw in stad en club.
Van moment één is er een connectie, haar lach, zijn rust, haar onderdanigheid en zijn dominantie. Maar is er wel meer mogelijk na die ene keer, welke obstakels zitten in de weg uit heden en verleden?
Meer wil ik jullie niet vertellen, ga open, blanco en ruimdenkend op in dit prachtige en unieke verhaal.
De uitgever April vroeg reviewers voor dit verhaal, een genre dat mij niet altijd aanspreekt, maar toch getriggerd geraakt door de synopsis van het boek.
Wat ben ik blij die ik dit boek heb mogen lezen!! Ik heb genoten,beleefd en gehoopt, maar ook gelachen, gehuild en gevreesd.
De vooroordelen, het onbegrip, de erotische spanningen, de serene bdsm fragmenten, de liefde, de onmacht en het liefhebben van jezelf en anderen is zo mooi verwerkt in het verhaal!
Het is in drie hoofdstukken geschreven en dit steeds met de afwisseling van de twee personages zodat je ieders gedachte en beleving kunt ervaren.
Het is heel dynamisch, gevoelsvol, hedendaags en vlot geschreven. Niet weg te leggen, maar een boek waar je langer over doet omdat deze voor mij zeer intens was. Alles is ook zo met respect en gevoel door de schrijver verwerkt in deze toch zeer unieke verhaallijn.
Daarom krijgt dit boek van mij de welverdiende 5 sterren en een ere plaats in mijn bibliotheek!

Bedankt &aprilbooks voor het recensie-exemplaar
5 sterren