loversenlosers

missp_her_books_read missp_her_books_read
13 apr 2022

Lovers en losers gaat vooral over het accepteren, loslaten, verwerken, ontdekken en terug geloven in de liefde na een scheiding en verbroken relatie! Isa ondergaat dit allemaal in een periode van lockdown. Gelukkig heeft ze haar beste vriendin Liddy, waar ze de nodige steun en raad van krijgt.
Het verhaal is in een dagboekstijl geschreven, je moet hier wel een liefhebber van zijn, alsook het regelmatig verspringen van tijds periodes. Dus aandacht is een noodzaak tijdens het lezen van dit boek. De passages rond het tinder gebeuren zijn origineel, ludiek en grappig, dit mede door de nodige achtergrond informatie van vriendin Liddy.
De schrijfster neemt je mee op het zoekpad van Isa, persoonlijk soms iets te oppervlakkig en met weinig details. Hierdoor miste het verhaal soms wat kracht, maar daar het eerder een chicklit is dan een feelgood, mocht het dat luchtige ook hebben.
De schrijfstijl is hedendaags met regelmatige engelse teksten verrijkt. Deze zetten je tot nadenken en zijn altijd een verwijzing naar het verhaal in het desbetreffende hoofdstuk. Je ziet en voelt dat de schrijfster hier veel werk en passie in heeft gestoken, om het verhaal in zijn geheel te laten kloppen.
Wendy Devisch is voor mij een nieuwe naam in de boekenwereld en waar we zeker nog meer van mogen verwachten

Bedankt @ voor het recensie exemplaar.

3 sterren

@missp_her_books_read