Lust & liefde

missp_her_books_read 23 februari 2025
Sjoerd is de man van de uitdagingen, kampioen one night stands en een trouwe vriend. Toch is er een vrouw in de kantine van het sportcomplex, die hem triggert op alle vlakken. Enkel is Ashley niet zo geïnteresseerd in zijn charmes en praatjes. De boot ver afhouden is de boodschap, want haar ex heeft haar al genoeg gekwetst en achtergelaten met haar dochtertje.
Wat en wie zal er voor zorgen dat er een opening komt voor een afspraakje?
Heerlijk hier te lezen hoe Sjoerd moet werken om aandacht te krijgen van Ashley! Het geeft een dynamiek in het verhaal en laat vooroordelen stilletjes afbrokkelen, denkpatronen doen veranderen en bewustwording rond daden en noden naar boven drijven.
De voorspelbaarheid is deze keer wel sterk aanwezig, het stoorde niet, het gaf zelf de rust die het verhaal intenser maakte.
Steamy fragmenten zijn zeker aanwezig, toch lag de nadruk vooral rond het versieren en het zot maken van elkaar op seksueel vlak.
De personages van deel één krijgen regelmatige een kleine rol, waardoor nog openstaande vragen en bedenkingen werden ingevuld.
Jaimy Smeets schrijft hier een in balans Steamy romance, waar ik misschien net dat tikkeltje “more & special” wat miste wat ik van haar gewoon ben. Het lees prettig en vlot, de opbouw en personages zijn goed uitgewerkt en komen hierdoor realistisch over.
Een perfect gekozen titel was lust & liefde die als eindresultaat de optelsom “houden van” kan krijgen.

4 sterren

@missp_her_books_read