Niets liever dan een baby
Een wens, een kinderdroom en een groot verlangen dat heeft Hanne rond kinderen krijgen.
Het wordt zelf wat dwangmatig en confronterend. Haar vriendinnen begrijpen haar wel. Ze zet alles in gang, want een relatie heeft ze tot heden nog niet. De klok tikt voor haar gevoel ontzettend hard. Op hun wekelijkse koffie afspraak, maakt ze met haar vriendinnen een plan van aanpak; dating profiel, afspraak fertiliteit kliniek en keuzes maken rond haar toekomst.
Maar gaat dit alles niet te veel haar leven bepalen waardoor ze dingen niet ziet of fout interpreteert?
Niets liever dan een baby laat vooral het verhaal zien over verlangen en de realiteit.
Dat je hierdoor soms oogkleppen krijgt of verwachtingen creëert die niet haalbaar zijn.
Je ziet in dit verhaal heel mooi het gevecht van Hanne met zichzelf, naasten en de buitenwereld. Steeds met de vraag “wat wil ze er voor opgeven, hoe gaat de omgeving er mee om en kan ik het aan?”.
Michon Voncken heeft dit best emotionele verhaal vrij realistisch gebracht.
Met nuchterheid, gevoel en kennis, afgewisseld met de inbreng van vriendinnen en situaties.
Feelgood met de juiste mix, dat vlot leest en oog heeft voor details in verhaallijn en personages.
Ik kan niet wachten en kijk enorm uit naar de derde cappuccino date!
4 sterren
@missp_her_books_read
Michon Voncken heeft dit best emotionele verhaal vrij realistisch gebracht.
Ik kan niet wachten en kijk enorm uit naar de derde cappuccino date!
4 sterren
@missp_her_books_read