perfect strangers
Het komt niet vaak voor dat ik moet zoeken naar woorden voor een recensie!
Het is me nog maar één keer voorgevallen dat ik niet weet hoe een collage te maken!
Het is zeer uniek dat een verhaal me zo lang in de greep heeft!
Perfect strangers is een zeer bijzonder, mooi en diepgaand verhaal dat erg doordacht en met een bepaalde feeling is geschreven. Een verhaal waar je moeilijk één genre op kan kleven, het is steamy, dark, new adult en zelf met wat psychologische thriller gehalte. Het heeft passie, dominantie, verdriet, spanning, drama en romantiek. De schrijfster heeft er voor gekozen om enkel vanuit Olivia het te belichten, het schepte hierdoor een bepaalde band en sfeer.
Deze zin uit dit verhaal is ook zo van toepassing voor mijn recensie en leeservaring: “Voel mij gewoon en haal adem”.
Die zin klopt exact voor dit verhaal, de personages en de lezer! Want ik heb meermaals adem moeten halen en op het einde sommige hoofdstukken opnieuw moeten lezen om op adem te komen en door te kunnen ademen, dan te beseffen wat ik de eerste keer las het er ook effectief stond.
Meer kan, mag en wil ik niet vertellen, het is echt blanco en met de info op de achterkant dat je moet starten. Ik heb een vermoeden dat je voor of tegen deze schrijfstijl en benader wijze bent. En ik ben zo voor!!
J.T. Geissinger, wat kan jij schrijven, wat kan jij een verhaal zo goed neerzetten dat het de lezer zo raakt en wat kijk ik er naar uit om meer van jou, alsook dit genre te mogen lezen! Aan @svmpublishing; dankjewel om dit boek te willen vertalen!
Voor mij de 5 sterren oh zo waard en haal nu even diep adem!
5 sterren
@missp_her_books_read