Rebelse liefde

missp_her_books_read missp_her_books_read
23 mrt 2025

Olivia is een actief lid van de natuurorganisatie “Natural Rebels” die strijden voor natuurbehoud en een ecologische voetafdrukken.
Julian neemt het voortouw in de organisatie en probeert ook met Olivia wat te flirten. Olivia geniet hier wel van, de aandacht van de groep en Julian,
Een school reünie brengt haar terug in contact met Roy, haar jeugdliefde waar ze onbewust toch wat van is blijven houden.
Tussen betogingen door, plannen maken & realiseren ervan, spreken Olivia en Roy wat af.
Alleen is de vraag: is opkomen voor de natuur niet even belangrijk of belangrijker dan kiezen voor je eigen hart?
Dit verhaal gaat wat verder in de trend van red de natuur, van haar eerdere boek.
Dat vond ik persoonlijk leuk en sterk en ook origineel want in feelgood is Nadya Viegas daar toch uniek in.
Mooi was vooral het nastreven van idealen, eigenwaarde en vriendschappen.
Het liet heel duidelijk zien hoe moeilijk het is dat evenwicht te vinden, waar leg je de grens en kom je niet snel in het strafrechtelijke terecht?
Soms is het net iets te voorspelbaar of onrealistisch, maar de invalshoeken zijn wel steeds goed gevonden.
Nadya Viegas heeft hier weer een verhaal geschreven dat je bewustwording triggert en je laat inzien dat alles twee kanten heeft.
Ze schrijft het met volle geestdrift en overtuiging en dat maakte het lezen zo prettig en relaxt.
Op mijn bordje voor protest zal staan:
Geen bloot, maar schrijf lekker voort!

3,5 ster

@missp_her_books_read