Toevlucht in Ransom canyon
Dit derde verhaal in de Ransom Canyon reeks is tot nu toe het mooiste voor mij! Al de personages hadden me mee, leverde een strijd elk op hun manier. Jubilees erft een ranch van haar opa, haar familie verklaart haar voor gek en geloven weer niet in haar plannen, maar voor het eerst heeft ze het gevoel ergens thuis te zijn. Dit komt mede door haar hartwerkende met kennis onderbouwde opzichter Charley. Charley is een alleenstaande vader van een
dochtertje, die werkt en spaart om later zelf een ranch te kunnen beginnen.
De puber Thatcher is dan weer een vechter & overlever. Hij heeft al snel voor zichzelf moeten zorgen, weet nooit wanneer zijn moeder thuis of helder is.
Hij wordt mee betrokken door de sheriff bij een zaak en krijgt een warme thuis bij Charley en Jubilees.
Er hangt veel drama, spanning, humor, ondernemerschap en romantiek in de lucht. Maar ook jaloezie, de zus van Jubilees die zwemt in het geld is plots jaloers op haar leven. Welk geheim heeft de Sheriff voor zijn dochter, wie zit er achter die aanslag..,
Jodi Thomas laat Ransom Canyon meer en meer leven. Je bent bijna mee een bewoner, hierdoor begin je bepaalde plekken te herkennen en ken je de gewoontes en eigenaardigheden van zijn bewoners.
In bepaalde fragmenten raakte het verhaal me best emotioneel, het ging dieper en werd persoonlijker, waardoor het verhaal bleef nazinderen.
Dit is echte Feelgood met cowboy allures waar ik van al de verschillende verhaallijnen en personages zo van heb genoten.
4 sterren
@missp_her_books_read
dochtertje, die werkt en spaart om later zelf een ranch te kunnen beginnen.
4 sterren
@missp_her_books_read