villa Valentijn
Droombaan
Villa Valentijn #1
Genre: erotic romance
4 sterren
*Thom heeft via een vriend een bijzondere werkplek gevonden. De vele verleidingen die hem omringen weet hij telkens weer te weerstaan. Totdat zijn vriendin een keer bijspringt. Vanaf dat moment wordt het pas echt een droombaan.
-Hoe open en eerlijk ben je tegen je partner en baas als je in deze villa werkt?
Het spel van uitdagen en eerlijkheid staat hier zeer centraal. Mooi is hoe je de verhoudingen ziet groeien tussen de hoofdpersonages. Heerlijk stout en erotisch weet Joseph Roelands deze novelle te brengen. De sfeer van de villa en zijn activiteiten worden zo neergezet dat het tot de verbeelding spreekt!
Een verhaal waar sommige het best eens warm van kunnen krijgen!
Dalia Donckers
Liefdeslabyrint
Villa Valentijn #2
5 sterren
*Het zit al een tijdje niet meer zo goed tussen Sofie en Thomas. Wanneer Sofie het advies krijgt om met haar partner naar Villa Valentijn te gaan, krijgt ze opnieuw hoop. Het arrangement Liefdeslabyrint lijkt Thomas en haar wel op het lijf geschreven. Maar biedt het labyrint hen wel een uitweg uit de impasse die hun liefdesleven teistert? Of raken ze nog dieper verstrikt in de problemen.
-Wat een mooi verhaal! Wat een fantastische verhaallijn heeft Dalia Donckers gebruikt en het klopte echt! Je had niet het gevoel een erotic romance te lezen, maar een echte new adult. Het terug zoeken naar elkaar en met elkaar is zo overtuigend en waarheidsgetrouw gebracht! Als dit concept nog niet bestaat, een gat in de markt!
Niks novelle, ik heb echt het idee een volwaardig boek te hebben gelezen!
Zo vlot, puur en met liefde gebracht en geschreven!
Dalia Donckers je hebt me enorm verrast met je verhaal en schrijfkunsten!
Dit verhaal krijgt daarom met volle overtuiging, mijn volle 5 sterren toegediend.
Melanie van Garderen
Het misverstand
Villa Valentijn #3
Genre:erotic romance
3,5 ster
*Na een avond te hebben doorgebracht met Lincoln en James van de band Skull Island komen ze allemaal voor een verrassing te staan. Kunnen ze daarvan nog terugkomen of is het gedoemd?
-Het verhaal gaat verder van de rockband met hun seks lustige en avontuurlijke bandleden.
Een uitnodiging in villa Valentijn zet vooral Lincoln zijn hart in vuur en vlam! Zo erg dat logisch nadenken verdwijnt en het oerinstinct naar boven komt.
Melanie van Garderen zet hier weer een echte erotic romance verhaal neer. Een iets voorspelbaar verhaal, maar wel met de nodige seksuele spanningsvelden.
Soms iets verwarrend of het verhaal uit de schrijver of personage werd neergezet.
Een rockband die elke keer voor uitspattingen durft te zorgen waar je als lezer mee in ondergedompeld wordt.
Ik wil wel eens mee op die tourbus.
Milva Arleen
Avontuurlijk uitje
Villa Valentijn #4
3 sterren
*De ontdekkingsreis van Nadia en Abel gaat verder, waarin ze beiden een stap meer zetten om de relatie die ze hebben in hogere sferen te brengen. In Villa Valentijn is alles mogelijk en daar maken Nadia en Abel gretig gebruik van.
-Het gemaskerde bal met nieuwjaar heeft hun samen gebracht. Ze zijn elkaars potje en dekseltje! Ook op seksueel vlak. Ze houden van rollenspel en ontdekken waar ze nog meer voor in zijn in villa valentijn.
De erotische scènes zijn mooi en prikkelend geschreven, enkel miste in wat structuur en uitwerking details in het verhaal.
Een vlot geschreven verhaal dat mooi in het verlengde past van de 2 vorige van Milva Arleen.
Vada Mickael
Het mooiste cadeau
Villa Valentijn #5
4 sterren
*Sanne vindt het vervelend dat ze op haar werk haar relatie met Ravi nog steeds verborgen moet houden. Maar nu ze geen vrijgezel meer is, kan ze eindelijk Valentijnsdag met haar grote liefde vieren. Jammer genoeg heeft hij een enorme afkeer van die dag en is er ook nog zijn ex waarmee Sanne moet dealen.
-Geheime dates zijn spannend, maar toch vinden Sanne en Ravi het moeilijk. Wat, wanneer, waar,… ze zijn soms meer daarmee bezig dan met elkaar. Sanne wil iets origineels voor valentijn en echt met hun twee op locatie en niet elkaars huis uit sluipen. Villa Valentijn zou dat de oplossing kunnen zijn en wat zal het hun geven als koppel?
Het derde deel en hoe meer je over dit koppel leest, hoe meer je van hen gaat genieten en beleven in hun leven.
Wel aan te raden om voorgaande delen te lezen, anders kan het moeilijker te volgen zijn omdat bepaalde zaken en details dan niet begrijpbaar en logisch zijn.
Een einde waar je van hoopt dat Vada Mickael nog meer mag en gaat schrijven.
Joseph Roelands
Truth or dare
Villa Valentijn #6
Genre: erotic romance
3 sterren
*Lisa’s fantasieën gaan al heel lang verder dan die van Ben. Overtuigd van het feit dat niemand tussen hen beiden zal kunnen komen, geeft hij haar het ultieme cadeau. Hoe zal dat voor hem zelf uitpakken, in de villa waar wensen in vervulling gaan?
-Zoveel jaar samen, nog altijd verliefd op elkaar en seksueel aktief met de nodige orgasmes. In een spel komen verlangens boven en worden deze verlangens werkelijkheid?
Ga mee op ontdekkingstocht in de nieuwe seksuele wereld van Lisa en Ben! Een zeer erotische romance die erg verbeeldend en expliciet wordt beschreven.
Naar mijn gevoel had er iets meer fantasie aan de lezer mogen overgelaten worden. Nu soms te direct, waardoor het een andere lading krijgt.
Het is een ontdekkingstocht die menig lezer met rode kaken en klamme handen zal achterlaten na het lezen van dit verhaal.
@missp_her_books_read