wall street titan

missp_her_books_read missp_her_books_read
18 mrt 2022

Emma een kattenvrouwtje, Marcus een Wall street titan. Alle twee op zoek naar de juiste partner en zoekende naar de juiste match. Emma zoekt haar geluk via een datings app en Marcus via een exclusief bureau. Door stom toeval spreken ze af op dezelfde plek en tijd met hun date. Ze treffen elkaar en denken de juiste date voor zich te hebben. Tot ze door hebben dat niets is wat het zou moeten zijn en Emma boos en helemaal over haar rooie gaat naar Marcus toe. Nog nooit heeft een vrouw deze gevoelens bij Marcus los gemaakt en dat is het begin van het kat (kattenvrouwtje) en muis ( Wall street titan) spel!
Heel mooi is hoe ze beide uit hun comfort zone moeten stappen en ze geconfronteerd worden met elk hun verleden, heden en toekomst verwachtingen. Ze hebben meer gemeenschappelijk dan ze denken en de aantrekkingskracht is niet enkel lichamelijk. Maar is het allemaal haalbaar, worden de juiste keuze en overwegingen gemaakt en kan trots en ego opzij gezet worden?
Het is een heel leuk en vlot geschreven verhaal! Het wordt zeer snel afgewisseld met de twee personages, waardoor je de echte interactie kan voelen. Hierdoor beleef je alles intens en is de leeshonger enorm. En die leeshonger is zo erg dat je boos bent dat plots het einde er is en je moet wachten op deel twee.
Maar het moet gezegd zijnde, dat wil gewoon zeggen dat het een super boek is! Ik heb genoten van de opbouwende spanningen, de humor de zeer aanwezige passie, romantiek en erotiek. Maar ook van de diepgang en gedrevenheid en volhardingen van deze twee pracht personages Emma en Marcus.

4,5 ster

@missp_her_books_read