westenwind
Voorbestemde en ware liefde! Hier draait het allemaal rond in Westenwind!
Stella en Damien ontmoeten elkaar op een onverwacht moment, denken ze, want iets later hebben ze precies iets gezamenlijks dat zelf erg bindend zal worden. Maar kan je deze twee getraumatiseerde individuen wel met elkaar verbinden? Of gaan angsten en verleden hen juist verder tekenen?
Wat een sterk verhaal is Westenwind! De schrijfster heeft zo mooi en intens, de twee hoofdpersonages uitgewerkt! Ze ging diep, diep in emoties en hun hart! Als lezer ervaar je dit heel fel en puur, elk woord en gevoel slok je gewoon op. Het gaf je boosheid, onmacht, woede, verdriet, besef, hoop en houden van.
Het respect en aanvaarden op heel veel vlakken in het verhaal is zo eenvoudig en oprecht neergezet! Dat is echt Brittainy C. Cherry haar verdienste en het resultaat van haar schrijfcapaciteit!
New adult ten top, met aandacht voor details die zeer fijn en passend zijn uitgewerkt.
Beloof, geloof, beloftes, … woorden die me raakten en me door dit verhaal weer de betekenis gaven. Het is niet een woord maar een afspraak die je maakt en moet achterstaan, want anders komt het niet in aanmerking om het onder deze naam te plaatsen.
De wind zal nog één maal een richting uitblazen en wat kijk ik daar naar uit!
5 sterren
@missp_her_books_read
De wind zal nog één maal een richting uitblazen en wat kijk ik daar naar uit!
5 sterren
@missp_her_books_read